SiNOG 8.0 srečanje bo 10. septembra 2024 v Ljubljani

Draga SiNOG skupnost,

Ker že od marca dobivamo vprašanja kdaj bo letošnje SiNOG srečanje – vam sedaj z veseljem sporočamo, da SiNOG 8.0 srečanje bo!

Po razgovorih s soorganizatorjema Arnesom in Fakulteto za Elektrotehniko sporočamo, da bo osmo SiNOG srečanje 10. septembra ob 13:00 na Fakulteti za Elektrotehniko (Tržaška 25).

Zaradi dobrih povratnih informacij bomo obdržali enostaven popoldanski format, a zato ne bo srečanje nič manj zanimivo.

Glede predavanj smo v dogovorih z Ivanom Pepelnjakom ki ima vedno zanimive tematike, slišali bomo nekaj o slovenskem projektu grajenja hitrih CPE routerjev, pridružil se nam bo predstavnik RIPE NCC, Ulrich iz ICANN-a nam bo povedal nekaj o DNSSEC avtomatizaciji, poučili se bomo tudi o zanimivem pojavu ECN bleechinga, katerega zaznava iz raziskuje CatchPoint, Primož iz T-2 nam bo razkril kako so pri njih postavili in v produkcijo dali IPv6 protokol za stranke ter na koncu bomo od Thomasa iz Flexoptix-a slišali zelo tehnično predavanje o koherentni optiki ter kakšna je prihodnost…

Skratka – označite si koledarje in ko bo na voljo kaj več informacij ter prijava na dogodek vas o tem obvestimo na teh straneh.